joi, 20 decembrie 2007

Sunt satul de ORBAN !

La începutul unei Ediţii Speciale difuzate în seara zilei de miercuri de Realitatea TV a fost difuzată înregistrarea unei convorbiri telefonice. Este vorba despre un telefon de ameninţare primit de Robert Turcescu, care fost sunat în cursul zilei de miercuri de un bărbat aflat în stare de ebrietate, care s-a prezentat ca fiind naşul domnului Orban. Realizatorul a anunţat că a mai primit şi un al doilea telefon de la aceeaşi persoană.

"Genul ăsta de convorbiri l-am avut şi eu de-a lungul anilor de nenumărate ori. Genul acesta de convorbiri alunecoase. Cred că domnul Turcescu trebuie să facă un demers la Poliţie pentru identificarea persoanei care s-a prezentat drept naşul domnului Orban. Am ascultat cum convorbirea s-a finalizat cu injurii, iar toată discuţia a avut un caracter de ameninţare, de intimidare", a spus Cristian Tudor Popescu, într-o intervenţie telefonică avută după difuzarea inregistrării convorbirii telefonice.

La insistenţele lui Cristian Tudor Popescu, Robert Turcescu a dezvăluit că telefonul ameninţător a fost primit după ce, iniţial, fusese sunat chiar de Ludovic Orban.

Robert Turcescu a mai anunţat că a decis să nu difuzeze convorbirea pe care a avut-o cu Ludovic Orban, deoarece "nu vrea să creeze o scenetă în care să se arate sânge, în care se bagă cuţite în Ludovic Orban". Totuşi, realizatorul a arătat că a primit un apel telefonic de la Lodovic Orban pe telefonul mobil.

Chestorul Constantin Manoloiu a spus că în urma cercetărilor de până acum s-a ajuns la concluziile: în urma apelului la 112 a fost constatată existenţa unei victime, în data de 16 decembrie în jurul orei 15 a ajuns la faţa locului un echipaj de poliţie care nu a văzut niciun accident şi cazul a fost închis, luni la ora 19.30. Ministrul Orban s-a deplsat la poliţie unde a declarat că a făcut un accident fără victime, apoi organele poliţiei au intrat în procedură normală şi au raportat evenimentul. Chestorul Constantin Manoloiu a declarat că a propus ministrului de Interne sancţionarea agentului Şerbănescu Ion cu diminuarea veniturilor salariale cu 20% pentu trei luni, pentru modul în care a tratat la telefon martorul ocular care a sunat la numărul 112.
Sursa: Realitatea TV


Ce mare branza a facut Orban asta? A lovit-o pe una cu masina, s-a inteles cu ea/parintii ei. Dar nu, noi facem n'spe mii de scenarii, de zici ca e criminal in serie. Ce m-a enervat aseara la Realitatea: Turcescule, daca ai inregistrarea, pune-o pe post!
Oricum, eu zic ca scandalul asta a fost amplificat de presa, accidente ca asta se produc in fiecare zi, alea de ce nu se mediatizeaza? Ca nu e interesat nimeni de ele, de-aia. Dar aici, e domn' ministru, are priza la public, trece si Realitatea de 0,9 rating. :))
PS: Cica in cladirea din care s-a filmat nu ar fi trebuit sa fie nimeni. Asta e conspiratie ! :D

Niciun comentariu: