sâmbătă, 22 decembrie 2007

Soarece in sticla de bere

O familie din Bistriţa a ajuns la spital, vineri, şi apoi la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, după ce a băut dintr-o sticlă de bere în care se afla un şoarece mort.

Victor şi Maria Zahn le-au relatat inspectorilor că au cumpărat, joi seara, de la un magazin de pe strada pe care locuiesc două beri, pe care le-au consumat după cină, fără să-şi dea seama că în una din ele era un şoarece sau pui de şobolan mort.

Bărbatul, care are obiceiul să clătească sticlele după ce acestea sunt goale, a văzut că se mişcă ceva înăuntru şi a răsturnat sticla. Spre groaza amândurora, în sticlă era cadavrul în descompunere al unei rozătoare. În jurul orei 1.00, femeii i s-a făcut rău, iar ambii soţi au mers la spital de teamă ca animalul să nu fi mâncat înainte otravă, iar ei să rişte să-şi piardă viaţa. Nu a fost însă cazul. Femeii i s-au administrat calmante şi a fost trimisă acasă.

Disperaţi, oamenii au sesizat magazinul şi apoi distribuitorul. Pentru că nimeni nu le-a cerut nici măcar scuze, vineri dimineaţa au ajuns la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor cu sticla şi rozătoarea din ea.

Inspectorii au început imediat o anchetă la magazin, apoi la distribuitorul de bere, însă principalul vinovat, în opinia lor, este producătorul, o firmă din judeţul Prahova.

"Vom face o anchetă la magazin, la distribuitor şi apoi îi vom sesiza pe colegii noştri din Prahova unde se găseşte producătorul berii, deoarece vinovăţia aparţine producătorului fiindcă în interior era o rozătoare în stare de descompunere. Producătorul riscă amenda maximă prevăzută de legislaţie între 25.000 de lei şi 100.000 de lei", a declarat Ioan Chira, inspector în cadrul OJPC Bistriţa-Năsăud.

Inspectorii OJPC Bistriţa-Năsăud spun că nu au mai avut de a face cu astfel de incidente de acum un deceniu.
@mediafax.ro

I'm sick. Nu mai mananc nimic 2 saptamani. Nu mai beau bere. O sa mooooor :((

Un comentariu:

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!